luni, 19 martie 2012

Teo Trandafir se marita. "Mi-as dori ca orice mireasa sa fie la fel de indragostita ca si mine"

stirileprotv.ro Dupa o lunga perioada de cumpana, Teo Trandafir traieste cel mai fericit moment din viata. Confirma ca se va casatori cu iubitul ei, de care este indragostita pana peste cap.

Despre alesul inimii, pe care l-a cunoscut in urma cu o jumatate de an, spune ca este foarte mandra, dar vrea sa-l tina departe de lumina reflectoarelor, cel putin deocamdata.

Frumoasa poveste de dragoste care i-a inseninat sufletul a inceput in urma cu 6 luni, pe Facebook. Asa l-a cunoscut Teo pe viitorul sot, un roman stabilit in strainatate. Asta nu l-a impiedicat sa-si marturiseasca intentiile serioase fata de iubita lui la scurt timp dupa ce a intalnit-o.

Cei doi nu vor sa faca din acest eveniment minunat un subiect de presa. Teo isi doreste o nunta restransa pe malul lacului Buftea.

Vedeta a decis sa se bucure de fiecare clipa si face acest pas dupa ce a iesit invingatoare din lupta cu moartea. Pe parcursul anului trecut, ea a fost internata cateva luni la Viena in urma unei afectiuni grave. Din fericire, medicii de la clinica austriaca AKH au facut o minune in cazul ei. In februarie s-a retras din functia de deputat PDL, pentru ca era prea stresata, iar acum simte ca pluteste.

"Mi-as dori ca orice mireasa sa fie la fel de indragostita ca si mine",  spus Teo.

In prezent, Teo joaca in noul sezon al serialului "Pariu cu viata" difuzat in fiecare zi de luni la Pro TV, de la 20.30.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu