vineri, 23 martie 2012

Cabinete stomatologice de top

Care credeti ca sunt acele lucruri care transforma un cabinet stomatologic mediocru intr-unul de succes, un adevarat lider pe piata, si mai ales, care credeti ca sunt acele lucruri care il mentin pe aceasta pozitie? In primul rand este absolut necesar sa precizam faptul ca studiile au aratat ca, in cele mai multe dintre cazuri, acesti factori se identifica de obicei unii cu ceilalti. Altfel spus, lucrurile care fac ca un cabinet stomatologic sau un medic stomatolog sa urce in topul preferintelor pe piata sunt exact aceleasi care il vor mentine in acea pozitie de top. Probabil ca unul dintre cele mai dificile obiective ale unui cabinet stomatologic nou aparut, precum si cel al unui medic stomatolog, este acela da isi face un renume in randul oamenilor si de a castiga increderea si fidelitatea acestora.

Dar care este problema cel mai des intalnita mai ales in societatea contemporana actuala? In primul rand mare lipsa de incredere a oamenilor in serviciile de sanatate de care ar putea beneficia. In afara de acest lucru, cei mai multi dintre oameni merg la dentist doar atunci cand probabil au probleme destul de simtitoare sau poate chiar atunci cand simptomele mult evitate s-au transformat treptat in dureri de dinti sau gingii insuportabile. Daca nu avem un medic stomatolog personal, sau cel putin unul la care stim ca mergem de ani de zile cu incredere, devine destul de greu sa ne incredem in serviciile unui cabinet stomatologic nou, si de cele mai multe ori, din cauza lipsei de timp ajungem sa alegem la intamplat primul dentist pe care il intalnim pentru ca, in cele din urma sa fim dezamagiti de alegerea facuta.

Desigur, probabil ca acel cabinet stomatologic care ne va formula cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere financiar, va fi printre primele variante luate in considerare. Insa acest lucru nu ar trebuie sa fie primul nostru criteriu si, cu atat mai putin, nu ar trebui sa fie singurul. Chiar daca vom gasi acel medic stomatolog care promite ca ne va trata aproape gratis, sunt multe alte lucruri si mai importante catre care trebuie sa ne indreptam atentia inainte de a lua o decizie definitiva.

Spre exemplu, pentru cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra, conteaza destul de mult locatia acestui cabinet stomatolog sau, chiar mai mult decat locatia acestuia, accesibilitatea sa. Desi nu intotdeauna vom gasi cabinetul celui mai bun dentist in inima orasului, multe persoane care prefera confortul si un efort depus scazut vor alege probabil ceva central, fara a-si concentra atentia si asupra celorlalte detalii.

Insa cele mai importante lucruri care trebuiesc urmarite cu atentie sunt echipamentul si gama de servicii oferite de catre respectivul cabinet stomatologic. De asemenea, acel cabinete care va vor pune la dispozitie serviciile mai multor medici, si nu a unui singur dentist cum se obisnuieste, ele vor reprezenta cu siguranta o alegere mai buna. O echipa de profesionisti impreuna cu o aparatura de ultima generatie reprezinta cu siguranta idealul de cabinet stomatologic pe care trebuie sa il cautati.

De asemenea, nu uitati ca vizita la medicul stomatolog nu trebuie sa fie o solutie de ultim moment, ci un lucru pe care il faceti cat se poate de regulat, la un interval de cel putin 6 luni de zile. Doar asa va veti putea pastra sanatatea dentara si va veti asigura ca nu veti ajunge la dentist in situatii extreme.


dentist, dentist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu