luni, 26 martie 2012

Comunitatea de romani din UK

Faptul ca cetateni ai unei tari emigreaza in alte state este un fapt foarte cunoscut pretutindeni, inclusiv in cazul Romaniei. Indiferent de tara la care am putea sa facem referire, mii de romani emigreaza in fiecare an, definitiv sau temporar. De ce pleaca romanii in alta tara? Nu stim niciodata exact, dar exista cateva principale motive identificate, precum obtinerea unui loc de munca stabil sau sezonier, pentru studii  etc. O parte dintre cei care pleaca revin in tara la anumite intervale constante, atunci cand sunt sarbatori religioase principale. Ceilalti decid sa se stabileasca definitiv intr-o alta tara, iar daca se intorc in Romania,nu o fac foarte des si de obicei pentru a petrece aici un timp destul de scurt. In cele ce urmeaza vom vorbi despre romani in uk, si in principal despre metodele de a pastra o anumita legatura cu comunitatea de romani in uk, de a aflat noutati de acolo, dar si de a-i tine pe acestia la curent cu evenimentele din Romania.

Avem din ce in ce mai multa nevoie de un canal de comunicare intre romani in uk dar si intre cei de acolo si cei de aici. Tehnologia ne pune la dispozitie in ziua de astazi cel mai bun si usor accesibil mod de a pastra legatura atat cu romanii in uk pe care ii stim plecati, dar si a afla noutati despre ceea ce se intampla acolo, stiri, evenimente, etc. Avantajele unui site pentru romani online uk nu sunt doar acelea ca pentru cei ramasi acasa este oferita sansa de a afla lucruri noi despre locul in care se afla cei dragi, de a tine legatura cu ei, dar si acelea ca ofera posibilitatea pentru romanii in uk de a afla noutati despre tot ce se intampla important in Romania.

Tipul de site web pentru romani online uk pune la dispozitia vizitatorilor sectiuni dedicate unor subiecte  de interes, in special cele de stiri, de anunturi uk, blog-uri sau chiar forum-uri. Aici oamenii pot interactiona, socializa, pot pune intrebari pe diverse teme si chiar pot ajunge sa se cunoasca intre ei. Website-urile dedicate acestui subiect au devenit din ce in ce mai accesate cu cat numarul de romani in uk a crescut mai mult. Avem o nevoi permanenta si in continua dezovoltare, de a afla ultimele stiri din Romania cat si din UK iar aceasta se resimte in mod egal si este la fel de importanta pentru romanii in uk dar si pentru cei ramasi in Romania.

Inchegarea comunitatii de romani in uk este o prioritate nationala si internationala nu numai din punct de vedere social, dar si din punct de vedere economico-financiar. Parteneriate in afaceri apar mult mai usor atunci cand oamenilor le este facilitatat si imbunatatit procesul de contactare si socializare.

In afara de paginile de forum unde oamenii pot comunica, exista si sectiuni de anunturi uk, unde romanii vor putea face publice oferte sau cereri in cele mai variate domenii. Indiferent daca ne referim  la banala inchirieree a unui apartament, la cautarea unui job sau daca vrem sa ne facem publice serviciile oferite angajatorilor, aici veti gasi cu siguranta anunturi care va vor interesa la un moment dat, fie ca faceti deja parte din comunitatea de romani in uk sau acest lucru inca nu s-a intamplat.


romani.co.uk, romani in uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu