duminică, 18 martie 2012

Detaliile terifiante ale unei crime care a zguduit Hunedoara. Mama si fiica, ucise in fata copiilor

stirileprotv.ro Cine a vrut sa-i faca rau unei femei linistite si fiicei ei, se intreaba ingroziti locuitorii unei comune din Hunedoara. Trupurile victimelor au fost descoperite in locuinta plina de sange si toate banuielile se indreapta spre iubitul tinerei.

O crima oribila a ingrozit duminica dimineata locuitorii unei comune din Hunedoara.

O femeie de 49 de ani si fiica ei de 19 au fost gasite moarte in locuinta lor din localitatea Blajeni. Cadavrele celor doua au fost descoperite de fiul femeii mai in varsta, fratele celei de-a doua victime.

Criminalisti cred ca autorul macelului este chiar concubinul fetei, care in acest moment a disparut si este cautat de mai multe echipe de politisti din judet. Mai dramatic este faptul ca dublul asasinat s-ar fi produs chiar sub ochii celor doi copii minori ai femeii mai tinere, care au fost gasiti in casa, plangand, langa cadavre.

Diana Dumbrava, fata de 19 ani ucisa, avea o fetita de un an si jumatate si un baiat de trei ani cu cel care se prespune ca a ucis-o pe ea si pe mama ei.

Anchetatorii i-au gasit copiii plangand in casa. Bunicul lor a venit intr-un suflet cand a aflat ce s-a intamplat. Si il banuieste pe iubitul fetei sale de crima.

Cand au intrat in casa ororilor si anchetatorii au ramas socati. Femeia ucisa avea rani cumplite in jurul gatului, iar camera era plina de sange.

Tot vecinii spun ca fata de 19 ani se certa des cu iubitul ei, care era si tatal copiilor. Dar se impacasera recent si pareau fericiti.

Cativa martori l-au vazut pe suspect la putin timp dupa crima mergand pe marginea unui parau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu